tisdag 23 november 2010

November 2010

Hej på er!
Slutet på November och nu börjar kylan komma även till Saudi :)... Kan inte komma ihåg att det var så här kallt förra året men det kanske har att göra med att jag bara varit i Saudi 1 månad då!
Just nu när kl är 21 (Saudi tid) så är det 15 grader... Det är riktigt skönt att ha på sig abayan på mornarna...
I dag fick jag en middags inbjudan till Svenska Ambassadören den 7 december!!! Vi ska fira hälso sammarbetet mellan Saudi och Sverige. Verkar dock bara som det är sjukvårdspersonal som är bjuden :)... Ska bli riktigt skoj!
I morgon är då åter Saudisk fredag :). På lördag (torsdag) ska jag och kolla på Saudisk formel 1 och racinn. På söndag ( fredag) ska jag till "red sand" med Nordiska klubben. Är precis som det låter, röd sand!!
Ha det så bra alla!!
/Jenny

4 kommentarer:

  1. Hej Jenny!
    En hel del upplevelser får du med dig när vistelsen är över sen. Kul att du verkar trivas.Här blåser det riktigt riktigt iskallt idag. Ha det bra! Kram Berit

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Du har rena sommarvärmen mot oss så klaga inte.
    Saudisk formel 1 är det kamelridning?
    Kanske går att göra någonting med röd sand och äldres användande av den. Kan gästföreläsa i slutet på mars 2011.
    Kram
    Pappa

    SvaraRadera
  3. Hej Jenny!
    Kul och läsa det du skriver igen. Ja vi har haft snöstorm i tre dagar och det verkar bara fortsätta. Buggkurs idag - det går både bra och dåligt - lite beroende på vem man dansar med. Har snart packat upp allt från flytten. Det går långsamt, men framåt. Det är mycket på jobbet. Ha det riktigt bra och ta hand om dig.
    Kramar mamsen

    SvaraRadera
  4. En riktigt God Jul och Gott Nytt år Jenny!
    Kram Berit

    SvaraRadera